חדש בוולפסון: בדיקות סרולוגיות לחברות, ארגונים ומפעלים גם באתר החברה

מהי בדיקה סרולוגית?
בדיקה סרולוגית בודקת נוכחות נוגדנים או חלבונים הקשורים למחלות שונות. במקרה שלנו, בדיקת דם לנוכחות נוגדנים לנגיף קורונה החדש (COVID-19). הימצאות נוגדנים אלה בדם ,מעידה בסבירות גבוהה על כך שהנבדק נדבק בעבר בנגיף הקורונה.
חדש בוולפסון: בדיקות סרולוגיות לחברות, ארגונים ומפעלים גם באתר החברה (הגדל)
לפיכך, באמצעות הבדיקה, יכול כל אחד לקבל סטטוס אישי, לגבי חשיפה בעבר לנגיף ורמת הנוגדנים שפיתח, גם במידה והיה חולה א-סימפטוטי.

בדיקה סרולוגית חיובית – משחררת מבידוד אך אינה משחררת מחובת לבישת מסכה ושמירה על הנחיות הריחוק החברתי.

מה יוצא לכם מזה?
מאחר שבישראל כרבע מיליון מחלימים מאומתים ומאות אלפי נוספים א- סימפטומטיים, מדובר באלפי עובדים בתעשייה ובמשק שלא ידרשו לבידודים נוספים, היכולים להוות כוח עבודה יציב ולאפשר למעסיקים וודאות תפעולית. כלומר בעקבות הבדיקות הסרולוגיות, ניתן לשבץ עובדים שאינם מסכנים את עצמם וסביבתם, לקבוע מי מהם יקבל קהל, את מי ניתן לשלוח לחו"ל וכיצד לבנות את הקפסולות.

בנוסף, חשוב לציין ,כי ביצוע הבדיקה עשוי להוריד ולמתן את סף החרדה והלחץ מהחשש להידבקות בנגיף הקורונה, הן לרווחת העובדים והן לתועלת המעסיקים.
במקרים בהם תתקבל בדיקה סרולוגית חיובית באדם שלא ידוע כי חלה בעבר בקורונה, אנו נשלים על פי הנחיות משרד הבריאות בדיקת PCR לקורונה ללא עלות נוספת ,בכדי לקבוע האם מדובר בהדבקה ישנה או בהדבקה חדשה א-תסמינית.

כיצד?
אנו נגיע אליכם, לאתר החברה, לביצוע הבדיקה, החל משעה שלוש אחר הצהריים.
ניתן לשלוח צוות של שתי אחיות ויותר בהתאם לצרכי החברה ולכמות המבוקשת של הבדיקות.
  • תוצאות - תוך 3-4 ימי עבודה.
  • תינתן הנחה ליותר מ-100 נבדקים

ליצירת קשר ניתן לפנות לתאגיד הבריאות
03-5028061 |  03-5024119

עבור לתוכן העמוד