חיפושדלג על חיפוש

הצדעה מרגשת

14/12/2008

אירוע הצדעה מרגש ל- 23 המתנדבים (בעצם 22 מתנדבות ומתנדב אחד), במחלקת היילודים (תינוקות) והמחלקה לטיפול מיוחד ביילוד (פגים) במרכז הרפואי "וולפסון", נערך בשבוע שעבר בנוכחות מלאה של המתנדבים וצוותי המחלקות. 

את האירוע פתחה אתי אלעזר - אחות אחראית מחלקת היילודים שארגנה את האירוע, ועל רקע נגינת האקורדיון של המתנדבת שושנה רוטפוס, קראה את שירה של נעמי שמר - "אנשים טובים באמצע הדרך". אלעזר הוסיפה: "בהתנדבותכם אתם נותנים את הלב ואת הנשמה, רצון והתמדה מבלי לצפות לתמורה. מה שנשאר זה להגיד מילה אחת - תודה". 

ד"ר אליענה ארבל - מנהלת יחידת הפגים, ציינה כי רואים בשטח את עבודתן המבורכת של המתנדבות ותרומתן לאמהות, לתינוקות ולצוות ועל כך הן ראויות לכל ברכה. 

בתמונה מימין לשמאל: ד"ר אליענה ארבל - מנהלת היחידה לטיפול מיוחד ביילוד, שושנה רוטפוס - מתנדבת, אתי אלעזר - אחות אחראית מחלקת יילודים ומארגנת האירוע, יעל אושר - אחות אחראית המחלקה לטיפול מיוחד ביילוד. צילם: ברק נונא.   

לידיה ריחני - מנהלת הסיעוד ב"וולפסון" בירכה על עזרתם הרבה והחשובה של המתנדבים וציינה את התמדתם לאורך השנים ועל כך גאוותה. 

יעל אושר - אחות אחראית טיפול מיוחד ביילוד, אמרה: "להתנדב פירושו לחשוב פחות על עצמך ויותר על אחרים, להתנדב פירושו להאיר בכוחך מקומות חשוכים, ושכרו של המתנדב הוא בחיוך ובתודה שהוא מקבל מכולם". אושר הוסיפה: "רצינו שתדעו כי אנו מעריכים אתכם מאד והלוואי שתמיד יהיה בידיכם הכוח לתת עוד ועוד..." 

המתנדבת דליה שמאי אמרה כי ברור לה שבימים אלה כשהחומרנות שולטת, אין זה מובן מאליו שאנשים ירצו לפנות לנתינה אישית, רגשית ופיזית ולכן ברור לה שהמתנדבים הם אנשים מיוחדים. שמאי דיברה על האחיות במחלקת היילודים ובמחלקת הפגים, שמלבד היותן מקסימות, חייכניות, סבלניות ולבביות, הן עובדות קשה, במאמץ בלתי נלאה וללא תלונות והן שעושות את המחלקות למקום שכיף להתנדב בו. שמאי הוסיפה: "בכלל כולנו פה מרגישים כמו משפחה אחת גדולה", ולבסוף ביקשה מכולם להמשיך ולהתנדב באהבה. 

אתי אלעזר הסבירה כי המתנדבות מחתלות את התינוקות, מלבישות ומאכילות בעת הצורך, מבצעות שליחויות ועבודות מזכירות והכי חשוב - יוצרות קשר נהדר עם התינוקות והמשפחות ומשמשות כסבתות קצרות מועד. חלק מהמתנדבות באות כבר שנים רבות ללא לאות ויש ביניהן שמגיעות גם למשמרת מלאה של 7-8 שעות. לצד נשים בגמלאות יש לא מעט אמהות צעירות ונשות עסקים, שמצליחות לתמרן בין כל המטלות ולמצוא זמן פנוי להתנדבות. אלעזר הוסיפה פנייה לציבור הרחב לבוא ולהתנדב ואמרה כי ישמחו לקלוט מתנדבים נוספים. 

הכיבוד העשיר באירוע נתרם ע"י סניף ארומה בקניון "וולפסון", וחברת zer4uתרמה עציצים של "לאקי במבוק" שחולקו למתנדבים עם ברכות לבריאות, מזל, שפע ואהבה.

בר ימיןדלג על בר ימין
חדשותדלג על חדשות

חדשות

המשך עצור
  • מפגש אונליין שאלות ותשובות עם מיטב המומחים מחדר הלידה

    *מפגש נדחה, נעדכן במועד החדש יולדות יקרות, בשל המצב הביטחוני והדאגה שלכן, נקיים מפגש אונליין שאלות ותשובות עם מיטב המומחים מחדר הלידה. יום חמישי ה 12.10 בשעה 12:00 והכל מבלי לצאת מהממד.12/10/2023 12:00

  • מרפאת מומחים אגף נשים ויולדות עבור נשות הדרום והמפונות

    אגף נשים ויולדות מלווה אתכן במלחמה רופאי ורופאות האגף יתנו מענה לנשים בהריון, בדיקת אולטרסאונד ורפואת נשים דחופה. נשים שלא תקבלנה התחייבות מהקופה, תתקבלנה ללא תשלום, ללא טופס 17 וללא בירוקרטיה. ההגעה למרפאה מותנית ברישום מראש בטלפון 050-4029971 יש לשלוח בהודעת וואטסאפ- שם, תז, סיבת הפנייה ושעה מועדפת ונחזור אלייך עם זימון מסודר16/10/2023 08:00

עבור לתוכן העמוד